Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті:

 

Детальний план території земельної ділянки площею 0,2500 га із земель приватної власності, кадастровий номер 1413300000:01:003:0305, розташованої за адресою: 
вул. Північна, 29, м. Лиман Донецької області для будівництва автозаправного комплексу. 

В проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території пло-щею 0,2500 га,  для будівництва та обслуговування автозаправного комплексу. Розрахунковий термін реалізації ДПТ –1-(3) роки. 
Підставою для розробки проекту є:
- Рішення Лиманської міської ради   Донецької області від 17.05.2018   № 7/47-2146 “Про надання дозволу на розробку детального плану території  по вулиці Північній, 29 в місті Лиман Донецької області”.
Замовником розроблення проекту є Лиманська міська рада  району Донецької області.
Розробник - ПП СПЕК-7 (Кваліфікаційний сертифікат АА №001965 19/11/2013).
Мета і завдання роботи: 
•    визначення  доцільності використання земельної ділянки для запланованої діяльності;
•    визначення планувальних обмежень згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами.
Даний ДПТ вносить уточнення і доповнення до генерального плану міста на новому рі-вні містобудівної документації, пов’язаному із більшою деталізацію містобудівного пла-нування території та проектних рішень. 
За функціональним призначенням територія розміщення проектованої земельної ділянки для будівництва автозаправного комплексу, знаходиться на території вільній від забудови.
На території автозаправного комплексу запроектовані будвілі та споруди: 
- Операційна будівля; 
- Навіс над колонками рідкого моторного палива; 
- Колонки рідкого моторного палива (2 шт. - 4-х пістолетні); 8 
- Резервуарний парк рідкого моторного палива (5 шт.); 
- Стаціонарний заправник газу СЗГ-10Б; 
- Роздавальна колонка СЗГ; 
- Заправний модуль для електромобілів; 
- Протипожежні резервуари, ємністю 2х100-200 м3 
- Підїздні шляхи, проїзди 
- Газоні, зелені насадження. 
З текстовою та графічною частиною детального плану можливо ознайомитись в відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Лиманської міської ради за адресою: вул. Незалежності, 46, 4-й поверх, та на офіційному веб-сайті міської ради  rada@krliman.gov.ua  до 17.04.2018 року.
Пропозиції до проекту детального плану території подаються до 18.09.2018 року грома-дянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, бу-дівельних норм, державних стандартів та правил. Місце подання пропозицій – відділ містобу-дування та архітектури виконавчого комітету Лиманської міської ради, вул. Незалежності, 46, 4-й поверх.
Відповідальна посадова особа за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури, головний архітектор міста Шпак Олена Геннадіївна.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner