«Детальний план території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в районі вулиці Соснової міста Лиман Донецької області"

 

Повідомлення про проведення консультації з громадськістю та оприлюднення проєкту «Детальний план території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в районі вулиці Соснової міста Лиман Донецької області” та звіту про стратегічну екологічну оцінку
Виконавчий комітет Лиманської міської ради з 24.01.2022 по 23.02.2022 проводить консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення:
Проєкт містобудівної документації - «Детальний план території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в районі вулиці Соснової міста Лиман Донецької області”, розробник - ПП «БУДІВЕЛЬНА ПРОЕКТНО-ЕКСПЕРТНА КОМПАНІЯ».
Проєкт розробляється з метою уточнення положень Генерального плану м.Лиман, планувальної структури, функціонального призначення формування принципів планувальної організації забудови, встановлення червоних ліній та ліній регулювання забудови, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами для  будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.
У звіті про СЕО проведена оцінка впливу на навколишнє природне середовище проектних рішень Детального плану, а також на стан здоров’я населення.
Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування.
Лиманська міська рада Донецької області.  Юридична адреса: 84406,Донецька область, Краматорський район, м.Лиман, вулиця Незалежності, 46, тел. (06261) 4-16-82.
З інформаційними матеріалами з даних питань ви можете ознайомитися на офіційному сайті Лиманської міської ради.
Пропозиції та питання ви можете надсилати до 23.02.2022:
- на приймальню міського голови за адресою: м. Лиман, вул. Незалежності, 46, приміщення виконавчого комітету міської ради, ІІ поверх;
- у письмовому вигляді до загального відділу виконавчого комітету міської ради м. Лиман, вул. Незалежності, 46, приміщення виконавчого комітету міської ради, І поверх;
- на електронні пошти: rada@krliman.gov.ua (Лиманська міська рада) та liman_arch@ukr.net  (відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету  Лиманської міської ради);
Консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення, надаються за тел. 4-19-38 (відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету  Лиманської міської ради, м. Лиман, вул. Незалежності, 46)
Відповідальна особа Кича Катерина - начальник відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету  Лиманської міської ради , тел. 4-12-34.
Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.
Підстав для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля немає.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner