Знайомство лідерів шкільного самоврядування з роботою органів місцевого самоврядування

 

Сьогодні, 12 січня, відбулося знайомство лідерів шкільного самоврядування з роботою органів місцевого самоврядування в межах заходу “Відкрита влада”. 
Лідери міської Ради школярів завітали до кабінету Лиманського  міського голови Олександра Журавльова. Він розповів школярам про діяльність міської влади, яка є відкритою і прозорою. 
Далі секретар Лиманської міської ради Надія Ляшко запросила учнів  до сесійної зали, розповіла про реформу децентралізації та, як результат, - створення Лиманської міської територіальної громади. Поговорили і про систему органів місцевого самоврядування, розвиток туризму, також не оминули і екологічні проблеми на території громади. Школярі також ознайомились з роботою та функціями ЦНАП у громаді.
Лідери шкільного самоврядування приміряли на себе роль депутатів та спробували відтворити частинку сесії і проголосувати за допомогою системи “Віче”.  
В ході зустрічі представники Ради школярів отримали від міського голови Олександра Журавльова брендову сувенірну продукцію Лиманщини.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner