Триває декада зустрічей з роботодавцями!


Зустрічі фахівців Лиманського міського центру зайнятості з представниками підприємств міста, які проходять під гаслом «Професійно!Якісно!Надійно!» тривають.
Консультанти роботодавців відвідали підприємство міста Регіональна філія «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця», яке надає послуги з перевезення вантажів та пасажирів, ТОВ «Леман – Бетон» виробника бетону та ТОВ «Чайка» найбільшого виробника хліба та борошна у районі. Підприємства завжди є основою економіки та мають вплив на ринок праці.
З ринкоутворюючим підприємством РФ «Донецька залізниця АТ «Укрзалізниця»» проведено робочу зустріч,  де обговорили результати співпраці у поточному році, перспективи подальшої взаємодії по укомплектуванню вакансій, профорієнтаційної роботи, організації професійного навчання на замовлення структурних підрозділів підприємства по робітничим професіям.
Під час відвідування ТОВ «Леман – Бетон» та ТОВ «Чайка» також обговорювались питання щодо укомплектування вакансій на засадах рекрутингу, перспективи розвитку підприємств, організації професійного навчання на робочих місцях та удосконалення подальшої співпраці з використанням зручних електронних сервісів.
Були обговоренні пріоритети використання електронних кабінетів роботодавця та підсумки проведеної роботи.                         У продовж декади зустрічей з роботодавцями були також відвіданні інші підприємства та суб’єкти малого та середнього підприємництва.
Тісна співпраця роботодавців зі службою зайнятості вирішує широке коло питань, і найголовніше – питання укомплектування кадрів на вільні робочі місця.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner