Налагодження взаємодії


Одним з пріоритетних завдань фахівців Лиманського міського центру зайнятості є постійне інформування новостворених підприємців про послуги служби зайнятості.
В межах декади зустрічей з роботодавцями який проходить під гаслом «Професійно! Якісно! Надійно!»  фахівчиння центру зайнятості провела інформаційний семінар з новоствореними роботодавцями за допомогою платформи ZOOM. Оксана Журба поінформувала про послуги служби зайнятості, напрямки стимулювання роботодавців та суб’єктів малого підприємництва до створення нових робочих місць, ознайомила з електронними сервісами Державної служби зайнятості такими, як електронний кабінет роботодавця, інтерактивна мапа вакансій, інтерактивна мапа відеорезюме, мобільний додаток Центр розвитку підприємництва та наголосила на перевагах користування ними. Також були обговорені перспективи створення нових робочих місць та взаємодія з центром зайнятості.            

Підводячи підсумки семінару, фахівчиня центру зайнятості відповіла  на поставлені питання та висловила сподівання на тісну співпрацю з роботодавцями.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner