Міський голова розділив свято останнього дзвоника зі школярами ЗОШ №4

 

Днями у всіх школах міста пройшли урочистості з нагоди закінчення навчального року. Сьогодні, Лиманський міський голова Олександр Журавльов розділив свято останнього дзвоника зі школярами ЗОШ №4.
Міський голова привітав учнів, батьків і педагогів з початком літніх канікул. Випускникам побажав успішно скласти всі іспити і вступити до вищих навчальних закладів.
«Дорогі випускники, вчителі та батьки! Щиро вітаю всіх вас – учнів, випускників, вчителів, батьків зі святом останнього дзвоника! Країна Знань перегорнула іще одну свою сторінку. Вітаю всіх з успішним переходом до наступного класу. Останній дзвоник сповіщає про веселі літні канікули для школярів, відпочинок для вчителів.
Насамперед, вітаю наших випускників, хочу сказати, що сьогодні – перший день відліку вашого дорослого життя. Я зичу, щоб воно було вдалим, не дуже важким, але саме головне – мирним. На вас чекають нові вершини та нові досягнення. Будувати своє майбутнє ви розпочали ще тут, у рідній школі. Отримані знання це ваше безцінне багатство і воно буде слугувати вам усе подальше життя. 
Бажаю, щоб кожен випускник зробив правильний вибір, здійснив свою мрію і продовжував навчання в обраному напрямку. Завжди пам’ятайте: ваші батьки, наставники, рідне місто покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вчителям та рідним.
Мої вітання, моя подяка батькам, педагогам, наставникам, вихователям. Бажаю усім міцного здоров'я, щасливої долі, творчих успіхів і відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях.» – наголосив Олександр Журавльов.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner