«Взаємодія – запорука успіху»

 

24 березня в рамках реалізації меморандуму про взаємодію між Державною службою зайнятості та АТ «Українська залізниця» відбулася робоча зустріч начальника відділу взаємодії з роботодавцями Лиманського міського центру зайнятості Наталією Грищенко з начальником відділу кадрів ринкоутворючого підприємства міста Регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Українська залізниця» Тетяною Бакшеньовою.
В ході зустрічі були обговорені шляхи співпраці у поточному році  щодо укомплектування вакансій, питання використання новітніх форм роботи служби зайнятості та проведення спільної профорієнтаційної роботи.
«АТ «Українська залізниця» заходиться процесі реорганізації, але укомплектування кадрами по робітничих спеціальностях – це актуальне питання кадрової політики підприємства» - зазначила у бесіді Тетяна Бакшеньова.
Наприкінці зустрічі було заплановано спільні заходи щодо забезпечення кадрами потреб підприємства та проведення профорієнтаційної роботи. 
Фахівчинею центру зайнятості продемонстровані електронні сервіси Державної служби зайнятості, запроваджений профорієнтаційний відео марафон «Руйнуємо стереотипи разом» та запропоновано взяти участь у марафоні для «руйнування» гендерних стереотипів.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner