Вітання міського голови з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників.

 

Шановні жителі Лиманщини!
28 жовтня вся Україна відзначає 76-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників, вшановує героїчний подвиг і жертовність Українського народу у Другій світовій війні.
В цей день ми висловлюємо слова глибокої вдячності і пошани всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Низько вклоняємося всім тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.
Скільки б не минуло років, скільки б не змінилось поколінь українців — пам’ять про ті страшні роки війни та розрухи, неймовірних людських втрат, болі та горя назавжди залишиться у наших серцях! 
Шановні ветерани! У цей нелегкий для країни час, ваш подвиг є чудовим прикладом патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі, який додає нам сил й наснаги у нинішній боротьбі. 
Низький уклін та щира вдячність усім, хто віддав своє життя у боротьбі за існування українського народу. Світла пам’ять нашим ветеранам, які на власних плечах підіймали країну з руїн, відбудовували мирне життя в містах та селах. 
Шановні ветерани, дозвольте від усього серця побажати вам міцного здоров’я та довголіття, миру та добробуту, наснаги й оптимізму, любові та уваги рідних! 
Хай кожен ваш день буде сонячним та щасливим! 

Міський голова    Петро Цимідан

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner