Лиманське відділення поліції

 

Лиманські поліцейські прийняли участь у змаганнях, які приурочені до дня вшанування ветеранів та пенсіонерів МВС.
Сьогодні в професійно- технічному училищі міста Лиман відбулись спортивні змагання. Боротьбу команд за перемогу оцінювало професійне журі, в склад якого увійшов начальник Лиманського відділення поліції Олександр Безшасний.
Перед стартом перегонів виступив начальник відділення Олександр Безщасний, голова ветеранської організації МВС в м. Лимані Олександр Кабацький, а також члени спілки Андрій Риков та Олександр Антоненко, котрі побажали сильнішим перемоги. Після чого старший інспектор ювенальної превенції Андрій Балицький показав учням спеціальні засоби індивідуального захисту, які знаходяться на озброєнні підрозділу поліції.
Особливий інтерес хлопців та дівчат викликала демонстрація зброї. А коли їм дозволили розібрати й зібрати учбовий автомат, приміряти каски та бронежилети, діти були в захваті та відчули себе в ролі справжніх поліцейських. На згадку про зустріч діти та поліцейські сфотографувались.
У змаганнях, які були присвячені Дню вшануванню ветеранів та пенсіонерів МВС, приймали участь команди студентів, на яких чекало багато різноманітних та цікавих конкурсів на силу, спритність, рівновагу.
Боротьба поміж командами була напружена та серйозна. Проте перемога усміхнулась найспритнішим та вольовим. Переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками.
 

 

В ЛИМАНСЬКОМУ ВІДДІЛЕННІ ПОЛІЦІЇ УРОЧИСТО ВШАНУВАЛИ ВЕТЕРАНІВ І ПЕНСІОНЕРІВ МВС 
20 грудня працівники поліції по всій країні вшановують тих, хто присвятив своє життя служінню Закону, стояв на варті правопорядку та спокою громадян. Наказом МВС України саме цю дату визначено Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ.
Співробітники Лиманського відділення поліції запросили місцевих пенсіонерів на урочисті заходи, щоб подякувати їм за вагомий внесок у справу зміцнення законності і правопорядку.
Начальник Лиманського відділення поліції Олександр Безщасний привітав ветеранів і пенсіонерів МВС та подякував за довгі роки наполегливої праці, за тисячі розкритих злочинів, за врятовані життя та відданість службі. Також Олександр Іванович зазначив, що великий досвід, життєва мудрість і знання ветеранів органів внутрішніх справ необхідні новому поколінню працівників поліції і керівництво Лиманського відділення поліції зробить все можливе аби не втратити зв'язок поколінь.
Багато теплих слів на адресу ветеранів прозвучало від голови ветеранської організації МВС м. Лиман Олександра Кабацького.
За багаторічну плідну працю в правоохоронних органах України, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю і охорони публічного порядку, наполегливу боротьбу за суворе дотримання законності, а також з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України, начальник поліції Лиманщини Олександр Безщасний нагородив присутніх у залі пенсіонерів МВС грамотами.
Також присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять правоохоронців, які загинули, захищаючи закон і правопорядок.
Урочистості продовжились концертом від дитячих творчих колективів міста.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner