"Онлайн співпраця-це сучасно та зручно"

 

Служба зайнятості освоює нові сучасні технології, а саме – відео резюме,  відео презентації вакансій, он-лайн співбесіди, комунікації з безробітними через соціальні мережі.  Однією з таких можливостей є організація співбесіди пошукачам роботи із роботодавцем за допомогою Skype - зв’язку.
На засадах рекрутингу співбесіду за допомогою Skype було проведено  18.09.2018р в приміщенні Лиманського міського центру зайнятості на вакансії  ПрАТ "Старокраматорський машинобудівний завод", яке знаходиться у м. Краматорськ.
У співбесіді приймали участь п'ять осіб, які презентували себе, свій опит роботи, навики та особисті якості.
Начальник відділу кадрів підприємства проінформувала про актуальні вакансії, графік роботи в установі, розмір заробітної плати, можливість кар’єрного росту та  поставила запитання щодо професійних навичок претендентів.
За результатами спілкування представник роботодавця, враховуючи досвід та освіту претендента, запропонувала претендентам зателефонувати для особистої співбесіди, після чого будуть зроблені остаточні висновки щодо працевлаштування.
Новітні методи співпраці служби зайнятості та роботодавців дають змогу прискорити процес  знайомства роботодавця та пошукачів роботи,  зберегти їх час та витрати на пошук роботи.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner