Щодо співпраці з Програмою “Fit for Partnership with Germany”

 

Для залучення широкого кола підприємництва у регіонах України пропонується участь у міжнародній програмі “Fit for Partnership with Germany”, що реалізується у тісній співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Федеральним міністерством економіки і енергетики Німеччини.
Програма спрямована на стимулювання розвитку українського бізнесу, економічне співробітництво між Україною та Німеччиною, соціально-економічний розвиток регіонів.
У 2018-2019 роках українським управлінцям/підприємцям і підприємствам пропонуються бізнес-сесії в Німеччині за напрямками:
- загальна економічна кооперація;
- економічна кооперація з умовно галузевою специфікою:
1) економічна кооперація в агшрарному секторі: виробництво та переробка сільськогосподарської продукції, виробництво продуктів харчування;
2) економічна кооперація в сфері енергоефективності;
3) економічна кооперація в сфері переробки сміття/екологічної утилізації відходів;
4) економічна кооперація в секторі охорони здоров’я/індустрії охорони здоров’я.
(Більш детальна інформація про Програму та заходи щодо її реалізації розміщено на сайті www://ukraine.managerprogramm.de).
У разі бажання активної співпраці з Програмою у регіоні пропонуємо звернутись до Світлани Степащенко — керівника проектного офісу Програми за тел. (044)228-42-53, (044)531-30-56, електронна адреса: Svetlana.stepashchenko@giz.de.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner