Увага, конкурс проектів Асоціації об’єднаних територіальних громад “Марафон: енергоефективна та безбечна громада”.

Відділ інвестиційної діяльності виконавчого комітету міської ради повідомляє, що стартував новий проект Асоціації об’єднаних територіальних громад “Марафон:енергоефективна та безбечна громада”.
Його метою є визначення успішних практик та можливостей розвитку у сфері безпеки та енергоефективності громад, а також проблематики впровадження новітніх технологій в ОТГ. Крім того, будуть запропоновані кращі практики для вирішення питань безпеки та енергоефективності громад.
Пропонуємо, Вам взяти участь у другій номінації конкурсу - «Творча», яка надасть бачення безпечної громади у вигляді малюнка чи іншого графічного зображення.
Завдання конкурсу: потрібно надіслати свій малюнок чи інше графічне зображення до 19 жовтня 2018 року на адресу Організатора: 01030, м. Київ, вул. Пирогова 2, к.106, який в свою чергу розміщує такі малюнки ( графічні зображення) в соціальних мережах на спеціально створеній сторінці у FACEBOOK для відкритого голосування.
Голосування буде здійснюватися в період з 19 жовтня до 26 жовтня 2018 року.   Нагородження переможців Конкурсу відбудеться у листопаді 2018 року.
Головний приз- планшет.
Марафон реалізується за підтримки: Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO  та пректу «Реформи у сфері енергоефективності», що виконується Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини та представниками бізнесу: компанія «ДАТАГРУП», ТОВ «Ондулін Будівельні матеріали», ТОВ «Золотий Мандарин Квадра».
Координатор пректу: Жання Пацьора, тел. 0674090775, e-mail: jpatsyora@hromady.org

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner