Круглий стіл. Основні напрямки взаємодії роботодавців зі службою зайнятості.

За ініціативи Лиманського міського центру зайнятості 07.09.2018 р. в приміщенні центру зайнятості відбувся Круглий стіл на тему: «Основні напрямки взаємодії роботодавців зі службою зайнятості».
У роботі Круглого столу взяли участь спеціалісти Лиманського міського центру зайнятості та представники ринкоутворюючих підприємств та установ Лиманської об’єднаної територіальної громади та представники малого бізнесу.
Начальник відділу Наталія Грищенко звернула увагу на проблеми у сфері зайнятості, серед яких відсутність попиту на  професійну підготовку та перепідготовку безробітних, які змогли б бути конкурентоспроможними на ринку праці,  на низький рівень навчання під замовлення роботодавця.
Особливу у вагу було приділено видачі ваучерів для підтримки конкурентноспроможності осіб на ринку праці.
Була проведена презентація он-лайн послуг служби зайнятості, запровадженого сучасного сервіса - Електронного кабінету роботодавця. Також було продемонстрована веб-сторінка інтернет ресурсу Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище».
Під час засідання Круглого столу присутні обговорили шляхи розширення напрямків роботи та форм покращення співпраці та модернізації співпраці служби зайнятості з роботодавцями в сучасних умовах соціально-економічної нестабільності та реалізації вимог чинного законодавства України щодо сприяння зайнятості населення.
У своїх виступах учасники висловлювали свої думки щодо визначення поточної та перспективної потреб з підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації безробітних на замовлення роботодавців.
Роботодавцями було відмічено, що служба зайнятості завжди була і є помічником у вирішенні їхніх проблем, зокрема у підборі кадрів, у організації навчання безробітних та допомоги з питань діючого законодавства.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner