Шановні жителі Лиманщини та гості нашого міста!

 

Маю за честь вітати вас з Днем народження нашого рідного міста Лиман!
Колись тут, на нашій чудовій степовій землі, вільними козаками була заснована слобода Лиман. Поселення стало охоронною спорудою у боротьбі з кочовою татарською ордою. 
Саме з тими днями я пов’язую спадкоємність сміливості, чесності, щирості лиманців та любові до свого краю! Від славних козаків увійшло у кров і плоть жителів Лиманщини вміння працювати та захищати свою рідну землю. 
Сьогоднішній день міста — свято, коли кожна людина, яка серцем і душею, а головне - своїми справами дбає про місто, відчуває себе членом однієї великої сім’ї — Лиманської об’єднаної територіальної громади. Ми не ділимося на своїх та приїжджих. Ми всі жителі однієї великої держави - України, ми донбасівці, ми сусіди. І я знаю — ті хто прибув в наш благодатний край полюбили його, а Лиманщина віддячила їм душевним теплом і турботою. 
Три роки ми живемо дружньою родиною. І вже сьогодні бачимо перші плоди децентралізації.
Завдяки втіленню в життя  ініціатив Президента України Петра Порошенка ми стали сильнішими і у нас з'явилося набагато більше можливостей для економічного зростання. Суттєво збільшилися надходження до міського бюджету, а це у свою чергу дозволило нам почати вирішувати найбільш болючі питання в соціальній сфері, в сферах освіти, культури, медицини, ЖКГ.
Все це разом означає, що у нашого міста є перспективи, є майбутнє.
Майбутнє нашого міста нерозривно пов'язане з майбутнім України, а отже, плани у нас спільні та єдина мета: захист та розвиток краю, послідовне підвищення рівня і якості життя. 
Нехай до усіх нас буде прихильною доля!
З днем народження рідний Лиман!

Лиманський міський голова            П.Ф.Цимідан    

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner