Відкритий обласний турнір "КУБОК ДИНАСТІЙ"

 

24-26 серпня в ігрових залах ФСК "Локомотив" м. Лиман відбулося свято волейболу - відкритий обласний турнір "КУБОК ДИНАСТІЙ" серед 4 категорій: чоловіки, жінки, юнаки та дівчата 2002 р.н.
В Лиман з'їхались 17 команд  (136 чоловік) з міст Дніпро, Бахмут, Покровськ, Сіверськ, Лиман, Родинське поборотися за "Кубки Династій" в окремих категоріях, а Лиман і Покровськ виставили по 4 команди, які за сумою розіграли великий Кубок.
На святковому відкритті змагань Президент Федерації волейболу Донецької області Мормитко Геннадій та куратор волейболу Департаменту сім'ї, молоді та спорту Васильченко В'ячеслав привітали волейбольні Династії, які прийняли участь в турнірі: Ляшенко ( Покровськ), Хандіїв та Нежиденко-Охрименко ( Лиман).Також вони вручили залікові книжки та посвідчення про присвоєння юнацьких розрядів вихованцям Дитячого волейбольного клубу "Локомотив". Ці діти, в свою чергу, привітали учасників змагань волейбольним фристайлом. Головні організатори змагань Лавриненко Наталія та Хандій Сергій, відкриваючи змагання, підкреслили значення такої схеми проведення турніру, коли молодь бачить волейбол в виконанні дорослих, тренери - резерв для дорослих команд, керівництво - стан розвитку та приємництво в волейболі в містах області.
29 ігр визначили переможців. Ними стали: чоловіки - Покровськ, Лиман, Дон. Залізниця. Жінки - Дніпро, Покровськ, Лиман. Юнаки - Донецьке обласне Училище олімпійського резерву ( м.Бахмут), Лиман, Покровськ. Дівчата - Лиман, Бахмут, Сіверськ.
Комплексний залік ( сума місць команд всіх категорій) - Лиман (8), другий Покровськ ( 10).
Переможці та призери були нагороджені Кубками, медалями та дипломами в кожній категорії, м. Лиман - великим "Кубком Династій" від Управління освіти молоді та спорту Лиманської міської ради. Кращі гравці в командах - дипломами, кращі гравці турніру - грамотами та кубками від ФСК "Локомотив".
Турнір проходив під патронатом Департаменту сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner