Міні-ярмарок вакансій – шлях до працевлаштування

 

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні посади є проведення міні-ярмарку вакансій.
З цією метою 30.08.2018 року в рамках Дня відкритих дверей центру зайнятості відбулась Міні-ярмарка вакансій у приміщенні Лиманського міського центру зайнятості для оперативного задоволення кадрових потреб роботодавців. 
Провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Хруленко представила вакантні посади, надала інформацію про діяльність підприємств, умови праці, графік роботи, рівень заробітної плати та вимоги до претендентів на заявлені вакансії.
В ході проведення заходу учасники мали можливість ознайомитися з послугами державної служби зайнятості (у т.ч. з он-лайн технологіями працевлаштування) та отримати консультації  спеціалістів.
Фахівці центру зайнятості впевнені, що ярмарок вакансій приносить позитивні результати і роботодавцю в укомплектуванні кадрами підприємств, і громадянам, які шукають роботу.
Захід пройшов дуже цікаво та інформативно, за результатами проведення заходу безробітнім запропоновано задля більш детального ознайомлення з особливостями роботи звернутись до роботодавців.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner