Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту»

 

що впроваджується Українським жіночим фондом за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує набір на безкоштовний тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок у Донецькій області. Запис на курс відбудеться на конкурсній основі.
Метою навчання є сприяння розвитку самозайнятості та малого бізнесу. Випускники та випускниці тренінгової програми зможуть взяти участь у конкурсі міні-грантів (до 38 тис. грн.) на заснування/перенесення свого малого бізнесу, а також будуть отримувати консультативну юридичну та методичну підтримку протягом 3 місяців. Усі учасники та учасниці тренінгового курсу зможуть отримувати безкоштовні юридичні консультації щодо заснування, звітування, ведення бізнесу в Центрі підтримки мікробізнесу та самозайнятості, що діє на базі регіонального партнера проекту – ГО «Українська асоціація фрілансерів». Тренінговий курс включатиме 10 модулів (повних днів), і триватиме близько 1,5 місяців. Навчання почнеться 23 вересня 2018 року. 
Курс включатиме: вибір напрямків бізнесу, з яких легко почати; тестування бізнес-ідей; методи залучення клієнтів; найбільш сучасні методи просування товарів та послуг через інтернет; техніки продажу; правове забезпечення бізнесу; ведення фінансів та звітність; довгострокове планування в бізнесі; підготовка бізнес-плану. 
Тренінгова програма розрахована на внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО), демобілізованих військовослужбовців та членів їх сімей, а також на інших осіб, умови життя яких суттєво змінились внаслідок конфлікту, які проживають та працюють на території Луганської області, віком від 18 років. Участь можуть брати як зареєстровані, так і не зареєстровані підприємці, а також підприємці, які бажають перенести бізнес з Донецької, Луганської областей або Криму.
Інформацію та деталі проекту можна дізнатися за посиланням https://business.vchasnoua.com/news/497-zhitelyam-donbassa-predlagayut-mini-granty-na-osnovanie-sobstvennogo-biznesa. Координатором Проекту в Донецькій області виступає ГО "Українська асоціація фрілансерів", координаторка – Кристина Шостир +380506426466.
Реєстрація на тренінговий курс здійснюється за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVh4H2G47qPJ-0ljMP69iDs-c24R44fNl95eLOKh_BZnlRkA/viewform.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner