Відбулася нарада з питань сплати податків та зборів з власниками закладів, які надають послуги з тимчасового розміщення осіб на території Лиманської громади

 

09 червня в залі засідань міської ради під керівництвом міського голови відбулася нарада з питань сплати податків та зборів з власниками закладів, які надають послуги з тимчасового розміщення осіб на території Лиманської громади. 
Міський голова зазначив важливість надходження туристичного податку до місцевого бюджету, так як це дасть змогу покращити інфраструктуру громади та вирішити ряд соціальних питань – відремонтувати дороги, відкрити автобусні маршрути в зони відпочинку тощо.
Запрошені на нараду відповідальні посадові особи виконавчого комітету міської ради, податкової служби, поліції, комунальних господарств надали роз’яснення законодавства, що регулює діяльність в сфері надання туристичних послуг (порядок реєстрації підприємницької діяльності, оформлення працівників, укладення договорів на вивезення сміття та нечистот, тощо). Керівництвом поліції повідомлено  про відповідальність осіб, які порушують норми Кодексу про адміністративні правопорушення та попереджено про початок роботи щодо притягнення таких осіб до відповідальності.
Розвиток туристичної галузі Лиманщини визначено одним із пріоритетних напрямків розвитку громади, наголошено на важливість подальшої плідної співпраці підприємців галузі туризму громади та органів місцевого самоврядування.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner