«Серед степів село моє чудове, там на світанні запахи медові»

 

18 серпня 2018 р. напередодні Дня пасічника відбулося свято селища Дробишеве та щорічний ярмарок меду, який вже став доброю традицією. 
У центрі селища на площі біля будинку культури «Відродження», розмістилися масові торговельні ряди біля, яких зібралися бджолярі не тільки Лиманщини, а й навіть з Кремінної та любителі корисних ласощів і медовухи. Бджолярі розповідали про кожен сорт меду і вчили, як правильно вибирати натуральний мед і продукти бджільництва. Гості змогли продегустувати медовуху та вино на меді.
На ярмарку відвідувачі змогли придбати багато різновидів меду, пилок, забрус, пергу, прополіс, цілющі настоянки на бджолиній отруті і не тільки. Торгові ряди рясніли різноманітністю: незвичайні воскові свічки, настоянки, пироги, торти, тістечка, ягоди і фрукти. Кожен міг знайти чим підкріпитись.
Хто вже скуштував всілякої смакоти з асортименту ярмарки, поспішали подивитися творчу виставку, на якій представлені і вишиванки, і картини-вишивки, всілякі вироби ручної роботи, виготовлені місцевими майстрами, які можна було не тільки подивитися, але й купити.
На ганку будинку культури розмістився концертний майданчик для виступу учасників художньої самодіяльності та запрошених гостей. Організатори підготували присутнім розважальну програму з піснями, танцями, конкурсами, театралізованими і гумористичними номерами.
Відвідала ярмарку і секретар міської ради Каракуц Тетяна Юріївна. Вона привітала мешканців селища і всіх пасічників зі святом. Нагородила Подяками міського голови та солодкими подарунками колектив «Журавка»(МБК «Сучасник»), який в цьому році святкує 30-річний ювілей, танцювальний колектив «Тандем» (МБК «Відродження»), жіночий клуб «Натхнення» (МБК «Відродження») та до Дня пасічника України вручила Почесну грамоту міської ради бджоляру Камініченку Віктору Михайловичу.
На святі відмітили найстарших та наймолодшого жителів селища, іменинників-ювілярів цього дня, учасників виставки «Золоті ручки», активних жителів громади. Староста Дробишевського старостинського округу Погуляй Інна Михайлівна вручила пасічникам подяки та пам’ятні сувеніри з побажанням хороших врожаїв меду. Нагородили переможців змагань на першість селища Дробишеве з шашок, шахів, доміно та футболу.
Відпочивали цілими сім'ями. Дітвора розважалася на батутах та дитячих атракціонах, дорослі дивилися концерт з участю місцевих та районних учасників художньої самодіяльності і шоу байкерів. Багато бажаючих дітлахів і навіть дорослих скористалися послугами аквагриму для обличчя. Для присутніх підготовлена фотозона, де кожен мав змогу перетворитися на чарівних бджілок. Завершилося святкування вечірньою дискотекою.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner