Норвезька рада у справах біженців проводить конкурс проектів на отримання гранту

 

Норвезька рада у справах біженців (NRC) за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії розпочинає програму підтримки мікро-підприємництва та самозайнятості в Луганській і Донецькій областях (Станично Луганський, Слов’янський, Лиманський райони).
Мета програми підтримки самозайнятості та мікробізнесу (далі – Програма) – 
надати фінансову і юридичну підтримку внутрішньо переміщеним особам і місцевим жителям при відкритті, відновленні або розширенні власної справи / самозайнятості, відновити стабільне життєзабезпечення, надати знання про основи ведення підприємницької діяльності. 
У рамках даної Програми Норвезька рада у справах біженців на конкурсній основі, виходячи з якості поданих проектів та відповідно до критеріїв соціальної незахищеності, відбере отримувачів грошових грантів.
Пріоритет буде віддаватися мешканцям населених пунктів, що знаходяться в безпосередній близькості до лінії розмежування.
Грант у сумі до 30 000 грн. надаватиметься для створення, відновлення або розвитку мікро-бізнесу (зокрема, створення робочих місць).
Планується проведення ряду підготовчих семінарів, куди запрошуються особи вищезазначених категорій, які мають ідеї або проекти, пов’язані з організацією власної справи.
Інформацію щодо участі в конкурсі та семінарах можна отримати, зателефонувавши на «гарячу» лінію Норвезької ради у справах біженців 0800 302 007.
Також є можливість самостійно заповнити заявку онлайн за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/#5IRevRYB.
Заявки та проекти приймаються до 09 вересня 2018 р до 24:00. Заявки, надіслані пізніше цієї дати, до розгляду не приймаються. 

Відділ інвестиційної діяльності виконавчого комітету міської ради.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner