Міні-ярмарок вакансій в Ярівському старостинському окрузі

 

Мета виїзних заходів служби зайнятості – наблизити послуги служби до кожної зацікавленої у цьому людини, щоб кожен з бажаючих зміг отримати кваліфіковані відповіді не витрачаючи час і кошти на проїзд до центру зайнятості. Практика проведення виїзних ярмарок вакансій доводить, що це ефективний спосіб для укомлектування вакансій. 02 серпня Лиманським міським  центром зайнятості було проведено міні-ярмарок вакансій в Ярівському старостинському окрузі Лиманської об’єднаної територіальної громади. 
Жителі сільської місцевості мають багато труднощів при вирішенні проблем зайнятості та працевлаштування. Це пояснюється багатьма причинами: особливостями регіонального ринку праці, станом сільського господарства, транспортного сполучення, менталітетом сільського жителя.
Для залучення широкого кола учасників, ярмарок відбувся в приміщенні округу, за участю заступника начальника відділу по роботі з роботодавцями Лиманського міського центру зайнятості Олени Богдан та безробітних громадян.
В базі даних Лиманського міського центру зайнятості зареєстровано понад 180 вакансій, роботодавці знаходяться в активному пошуку досвідчених та кваліфікованих працівників, в яких є певний дефіцит на ринку праці. Таким чином, попит на робочу силу різної спеціалізації росте, а це означає, що безробітні мають всі шанси знайти роботу, яка буде відповідати їх потребам, професійному досвіду та спеціалізації. 
В ході проведення заходу учасники мали можливість ознайомитися з послугами державної служби зайнятості. Кожний відвідувач отримав консультацію фахівця центру зайнятості та інформаційні матеріали.
Виїзні заходи служби зайнятості - це кваліфікована допомога жителям села, а для когось - надія та шанс досягнути бажаного, вирішивши за допомогою служби зайнятості питання зайнятості, реалізувати себе в професійному плані та стати успішною людиною.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner