Сприяємо задоволенню кадрових потреб роботодавця

 

В рамках підписаного меморандуму про взаємодію між Державною службою зайнятості та ПАТ «Українська залізниця» з метою пошуку претендентів на вільні робочі місця 25 липня в приміщенні Лиманського міського  центру зайнятості відбулась презентація роботодавця за участю Регіональної філії «Донецька залізниця» для внутрішньо переміщених осіб та демобілізованих учасників антитерористичної операції. 
Представник роботодавця – рекрутер Олена Кваша ознайомила учасників презентації з історією підприємства,  особливостями роботи, вакантними посадами, розміром заробітної плати, умовами праці, пакетом соціальних гарантій, з перспективами розвитку. 
Під час активного діалогу з представником Регіональної філії «Донецька залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» шукачі роботи отримали вичерпні відповіді на всі питання, які їх цікавили. Фахівець з підбору персоналу запропонувала учасникам поповнити своїми резюме кадровий резерв підприємства.
Захід пройшов дуже цікаво та інформативно. Це один з найдієвіших методів допомоги громадянам у працевлаштуванні, а роботодавцю – у підборі необхідних працівників. 
За результатами проведення презентації роботодавця безробітні, які зацікавились пропозиціями, були запрошені на співбесіду безпосередньо на робочі місця задля більш детального ознайомлення з особливостями роботи. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner