Тренінг щодо бізнес-планування

 

В рамках роботи  Центру розвитку підприємництва у Лиманському міському центрі зайнятості 25 липня відбувся навчальний семінар щодо основ бізнес-планування для осіб, які планують відкриття власного бізнесу та представників малого бізнесу за участю фахівців державних установ.
Захід відкрила начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Грищенко, яка надала інформацію про умови участі у регіональній програмі «Український Донецький куркуль», поділилась актуальними бізнес-ідеями для отримання гранту, ознайомила з послугами Служби Зайнятості та проінформувала про компенсаційні виплати для роботодавців за працевлаштування безробітних осіб. 
Представник головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області Ольга Шепель обговорила з учасникаим заходу найбільш важливі питання, які їх цікавили. Особлива увага була приділена системі оподаткування. 
Переможець проекту «Український донецький куркуль» Пєсков Сергій розповів про свій бізнес, історію успіху, підготовку та участь у проекті. 
Захід пройшов у живій, активній атмосфері, всі учасники тренінгу отримали вичерпані відповіді на свої запитання. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner