Центр розвитку підприємництва.

 

18.07.2018 року у Лиманському МЦЗ відбувся тренінг щодо основ бізнес-планування. Відвідувачами  цього заходу стали підприємці,  вже започаткували власну справу та безробітні, зареєстровані в Центрі зайнятості. 
Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Грищенко ознайомила присутніх з ситуацією на ринку праці в  м. Лиман та Лиманській ОТГ, послугами «Консалтингового простору» та новітніми технологічними розробками он-лайн додатком до Android «Центр розвитку підприємництва», а також зазначила, що такі заходи проводяться задля сприяння підприємницькій ініціативі. Також присутнім було акцентовано увагу, що завдяки отриманню допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності та участі у проекті «Український донецький куркуль» розпочали власну справу місцеві мешканці та внутрішньо переміщені особи, зазначила на що треба звернути увагу при складанні бізнес-плану та на яких аспектах концентрується увага при відборі переможців. Представник фіскальної служби Шепель Ольга проконсультувала присутніх відносно питань щодо податкового законодавства. 
Надана інформація була дуже необхідною та корисною для запрошених. Присутні ставили багато запитань, на які отримали вичерпуючи відповіді. Такі заходи будуть проводитись і надалі, адже це сприятиме підвищенню якості бізнес-матеріалів, що подаються до участі у конкурсних відборах по фінансуванню проектів  в рамках програми «Український донецький куркуль».
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner