Понад 350 закладів критичної інфраструктури безкоштовно отримують електроенергію від YASNO


Наразі постачальник YASNO безкоштовно забезпечує електроенергією військові та силові структури, медичні заклади, підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) та виробників хліба у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях.
Загальне середньомісячне споживання цих закладів складає понад 5 млн кВт⋅год на суму близько 50 млн грн.
Окрім підтримки критичної інфраструктури, YASNO надає гуманітарну допомогу. Так, постачальник виділив уже понад 2 млн грн на першочергові потреби тероборони, міст та громад.
«Сьогодні кожен прагне допомогти країні. Ми стоїмо на захисті енергетичного фронту та забезпечуємо електроенергією наших клієнтів, а також прийняли рішення безкоштовно постачати її закладам критичної інфраструктури у Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях. Розуміючи обставини, у яких опинились населення та  підприємці, YASNO звертається до тих клієнтів, які мають змогу сплачувати за спожиту електроенергію. Це критично необхідно для подальшої роботи енергетиків та підтримки енергетичної системи України. Всі онлайн-сервіси YASNO працюють і доступні для оплати рахунків за світло», – зазначив Сергій Коваленко, генеральний директор операційної компанії D.Solutions, що розвиває бренд YASNO.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner