Станом на 15 березня інформація з приводу руйнації та пошкодження важливої інфраструктури, житлового фонду та приватних будинків, уточнена та оновлена:

 

Шановні мешканці громади!

Станом на 15 березня інформація з приводу руйнації та пошкодження важливої інфраструктури, житлового фонду та приватних будинків, уточнена та оновлена:

в с. Яцьківка - адмінбудівля, будівля гаражу, будівля майстерні, орієнтовно 190 приватних будинків та магазини;

в с. Рубці - будівля дитячого садочку, будівля школи, будівля будинку культури, 15 приватних будинків;

в с. Лозове - 6 приватних будинків

в с. Терни - адмінбудівля, будівля дитячого садочку, будівля школи, 30 приватних будинків та будівля храму;

в с. Іванівка - 13 приватних будинків;

в с. Крива Лука - будівля будинку культури, 3 приватних будинки, металевий міст через річку Сіверський Дінець.

Впродовж 11-12 березня відбувалася екстрена евакуація мешканців населених пунктів, які постраждали внаслідок авіаудару, а саме: з с. Ямполівка, с. Яцьківка, с. Терни, с. Іванівка всього 92 постраждалих особи; з с. Рубці - евакуйовано 29 мешканців відділення стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування.

Станом на 15.03.2022 на території громади перебуває 67 евакуйовані особи, які постраждали в наслідок бойових дій з різних населених пунктів регіону й розміщуються для тимчасового проживання в приміщеннях Лиманського професійно-технічного училища та Лиманській спеціальній школі № 34 Донецької обласної ради.

Незважаючи на дану ситуацію в м. Лиман важлива інфраструктура громади та комунальні підприємства працюють у штатному режимі. Підприємства житлово-комунального господарства здійснюють безперебійне водо-, тепло-, електро- та газопостачання. Заклади охорони здоров’я працюють та надають медичну допомогу.

Для вашої безпеки всі захисні споруди відчинені.

На даний час потяги до м. Львова та інших міст Західної України з нашого міста відмінені.

Але всі бажаючи виїхати з міста можуть скористатися електропотягом сполученням Лиман - Краматорськ, який планується відправляти з міста Лиман, далі з міста Краматорськ потяг слідує до м. Лозової , а вже з м. Лозова відбуваються відправлення потягів до міст Західної України. Більш детальну інформацію щодо часу відправлення електропотягів можна дізнатися за телефоном (06261) 6- 24-15.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner