Звернення міського голови з нагоди Дня українського добровольця!


14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Це свято ми зустрічаємо в дуже складних умовах - в Україні йде війна.
Тому саме зараз це свято надважливе! Важливе в загальнонаціональному значенні. Бо саме в такі важкі та складні часи для нашої країни, кожен повинен зрозуміти, що зараз все залежить від нас з вами, а саме, яким буде наше майбутнє і майбутнє нашої країни!
Вісім років поспіль справжні патріоти, добровольці, сильні, мужні й сміливі, стояли на захисті суверенітету нашої держави та її територіальної цілісності.
Українські добровольці - це взірець героїзму та  відваги, самовідданого служіння Батьківщині. Саме вони одні з перших стали на захист нашої держави на Сході країни у 2014 році. Й саме зараз у цей найстрашніший для нашої країни час тисячі добровольців стають до лав Збройних Сил України та загонів територіальної оборони, які боронять від ворога нашу Батьківщину. В багатьох містах України тисячі звичайних українців з Державними Прапорами виступають проти окупантів.
Українці зараз об’єдналися всі разом в один єдиний фронт - протистояння ворогові до самої перемоги! Українці єдина нація! Нація, яка переможе та прожене окупанта зі своєї землі!
Слава Україні! Героям Слава!

Лиманський міський голова   Олександр ЖУРАВЛЬОВ

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner