Шановні мешканці громади!


    Учора у Лиманській міській раді відбулася екстрена нарада при міському голові. В нараді взяли участь заступники міського голови, керівники поліції та МЧС, медичних закладів, комунальних підприємств важливої  інфраструктури, начальники відділів та управлінь міської ради та її виконавчого комітету. На нараді розглянута поточна ситуація. Надані відповідні розпорядження керівникам підприємств та установ.
    На території Лиманської міської територіальної громади на даний час все спокійно. Відсутні повідомлення про події надзвичайного характеру. Міська рада тримає ситуацію під контролем.
    Вся важлива інфраструктура громади та комунальні підприємства працюють у штатному режимі. Підприємства житлово-комунального господарства здійснюють безперебійне водо-, тепло-, електро- та газопостачання. Регулярні автоперевезення мешканців громади здійснюються згідно графіку за звичними маршрутами.
    Медичні установи працюють відповідно до постійного графіку роботи. Амбулаторії та лікарні приймають пацієнтів.
    На посилений режим роботи перейшли силові структури громади: місцевий пожежно-рятувальний загін, відділ поліції, Центр безпеки громадян.
    Соціальні установи: Управління соціального захисту населення Лиманської міської ради працює згідно графіку роботу та здійснює прийом громадян. ЦНАП не працює, оскільки закриті доступи до держреєстрів щодо отримання адміністративних послуг з метою захисту від атак хакерів. Пенсійний Фонд також не працює тому що мережі та системи ПФУ закриті щодо збереження інформації та архівів від хакерських атак.  
    Заклади освіти працюють в наступному режимі: школи на дистанційному навчанні, дитячі садочки працюють повний робочий день.
    Заклади торгівлі працюють згідно своїх графіків роботи.
    Хочу наголосити, що керівництво громади працює у штатному режимі та оперативно реагує на поточну ситуацію.
    Зберігайте спокій. Головне не допустити паніки!

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner