Про оприлюднення заяви щодо визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документу державного планування

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення заяви щодо визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документу державного планування

 

            Повна назва документу державного планування:

План заходів з реалізації у 2022-2025 роках Стратегії розвитку Лиманської територіальної громади до 2025 року (далі - Стратегія).

 

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Лиманська міська рада Донецької області.

 

Передбачувана процедура громадського обговорення:

 

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розпочато з дня її оприлюднення, а саме з 23 лютого 2022 року на сайті Лиманської міської територіальної громади та триватиме до 09 березня 2022 року включно.

Відповідно до статті 12 Закону громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки  проєкту документу державного планування.

Ознайомитися з проєктом Плану заходів та отримати додаткову інформацію можна за адресою: 84406, Донецька область, м. Лиман, вул. Незалежності, 46 aбо на електронну адресу: liman-ekonotd@ukr.net, rada@krliman.gov.ua, або за телефоном: (06261)4-12-39.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії подаються до Виконавчого комітету Лиманської міської ради Донецької області.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів, тобто до 09 березня 2022 року включно.

Відповідальна особа: начальник відділу територіального розвитку виконавчого комітету Лиманської міської ради Переволоцька Наталія Олегівна (контактні дані: viddilterrozvytku@gmail.com, або за телефоном: (06261)4-10-50).

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner