Приклад успішного працевлаштування

 

Закінчивши у 2021 році Лиманський медичний коледж ДонМУ за спеціальністю «Медсестринство» та здобувши кваліфікацію сестра медична (брат медичний), Альона Зінов`єва самостіно шукала роботу.
На початку 2022 року дівчина, за сприянням у працевлаштуванні за фахом, звернулась до Лиманського міського центру зайнятості. Кар’єрний радник допоміг Альоні скласти індивідуальний план працевлаштування, надав консультації щодо користування різними джерелами пошуку роботи, щодо складання резюме та власного портфоліо, ефективного проходження співбесіди з роботодавцем.
Фахівець центру зайнятості рекомендувала вакансію сестри медичної до закладу дитячої освіти м. Лиман. Домовившись про співбесіду з керівником закладу, кар’єрний радник направив Альону до дитячого садка з направленням на працевлаштування.
В результаті успішно пройденої співбесіди А. Зінов`єва була працевлаштована за бажаною посадою «сестра медична» до ЗДО.
«Я дуже люблю діточок і завжди мріяла працювати в улюбленій галузі. Завдяки Лиманському міському центру зайнятості моя мрія здійснилася – я отримала роботу, яка приносить задоволення», -  поділилася дівчина.
Тож, побажаємо успіхів  Альоні в реалізації себе в омріяній справі.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner