“Пішли у вічність сини землі”

 

Сьогодні  з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-ої річниці з дня, коли останній солдат залишив пекельну землю Афганістану біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам у мікрорайоні “Південний” відбувся мітинг-реквієм.
На заході секретар міської ради Надія Ляшко подякувала та висловила побажання ветеранам-афганцям: “Це справжні герої, які за покликом серця, не шкодуючи власного життям, захищали тих, хто найбільше цього потребує.
Висловлюю щиру вдячність всім учасникам бойових дій на території інших держав, за їх героїзм та самопожертву, мужність, вірність обов’язку та високу громадянську позицію. 
Шановні ветерани Афганської війни, учасники бойових дій на території інших держав, бажаю вам найміцнішого здоров’я, душевної рівноваги, злагоди, добробуту й сімейного благополуччя, миру, любові й достатку в кожну домівку!”
Свою мужність й відвагу українські військові доводять й сьогодні, коли Україна переживає тяжкі випробування, коли гинуть мирні люди у війні на Донбасі, вони доводять всьому світові, що Українська нація - сильна, незалежна й незламна! 
Схилили голови в знак поваги перед усіма українськими воїнами, які віддавали й віддають свої життя заради найвищих цінностей - миру та свободи, як у себе на Батьківщині так, й у всьому світі. 
Після хвилини мовчання відбулося покладання квітів до пам’ятника  воїнам-інтернаціоналістам.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner