Створено Ради старостинських округів.


10 лютого 2022 року відбулися установчі збори у Зарічненському, Рідкодубівському та Рубцівському старостинських округах щодо створення Рад старостинських округів.
У засіданнях взяли участь Лиманський міський голова Олександр Журавльов, заступник Лиманського міського голови Юрій Афонін, керуючий справами виконавчого комітету Лиманської міської ради Олександр Погорелов, начальник відділу організаційної роботи Клавдія Короткова, начальник відділу з питань внутрішньої політики Вікторія Арматова.
Учасники установчих зборів ознайомилися з рішенням Ради старост старостинських округів Лиманської територіальної громади та голів комітетів мікрорайонів м. Лиман від 25.01.2022 «Про створення Ради старостинських округів» та з Положенням про Раду старостинського округу.
Основними питаннями зборів було затвердження складу Ради у кожному старостинському окрузі, вибори заступника голови і секретаря Ради та необхідність створення вуличних ініціативних груп в населених пунктах. До складу Ради Зарічненського старостинського округу увійшли 19, Рідкодубівського — 10 та Рубцівського — 16 осіб.
Головами Рад Зарічненського, Рідкодубівського та Рубцівського старостинських округів обрано старост - Олексія Мікуліна, Олександра Панова та Костянтина Костенка. Заступниками голів Рад обрані Тетяна Дуравкіна, Вадим Войт, Володимир Гальченко. Секретарями Рад стали відповідно — Валентина Токмакова, Валентина Никифорова та Олена Грабовська.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner