05 липня 2018 р. з нагоди Дня звільнення північних міст Донеччини від проросійських терористів

на майдані навпроти адмінбудівлі міської ради відбулася зустріч учасників Всеукраїнської акції “Донеччина зустрічає своїх захисників” за участі керівництва міста, рідних та близьких загиблих в зоні АТО Лиманців, військовослужбовці ЗСУ, представників трудових колективів підприємств, установ, організацій, громадськості, ЗМІ. З привітальним словом до присутніх звернулися: секретар міської ради Каракуц Т.Ю. та Максим Перев’язко військовослужбовець 1-го добровольчого батальйону нацгвардії України ім. Героя України С.П. Кульчицького. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали вінки та квіти до меморіальних дошок загиблим в АТО військовослужбовцям ЗСУ та мирним мешканцям.
Також керівництво міста та учасники акції:
 

 

- о 12.30 - 13.00 - поклали вінки та квіти до пам’ятного знаку загиблим під час визволення населених пунктів Лиманської ОТГ військовослужбовцям ЗСУ. на перехресті автошляхів смт Ямпіль - с.Озерне - с. Закітне.
 

 

- о 13.15 - 13.45 - поклали вінки та квіти до пам’ятного знаку загиблим під час визволення населених пунктів Лиманської ОТГ військовослужбовцям ЗСУ на в’їзді в с. Закітне. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner