Тренінг щодо бізнес-планування

 

04 липня 2018 року у Лиманському міському центрі зайнятості відбувся семінар-тренінг щодо основ бізнес-планування , який проходить як для осіб які перебувають на обліку в центрі зайнятості, так і для  діючих підприємців. На заході були присутні головний спеціаліст відділу економічного розвитку та торгівлі Лиманської міської ради Ірина Сабініна, представник головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області Ольга Шепель та переможець проекту «Український донецький куркуль» Юрій Улітін. 
Захід відкрила Директор Лиманського МЦЗ Тетяна Єрьоменко, та ознайомила з послугами СЗ та програмними продуктами «Твій власний центр розвитку підприємництва», «Центр професійної орієнтації», також проінформувала про сучасний сервіс «Електроний кабінет роботодавця».
Соціальні партнери надали інформацію, про умови участі у регіональній програмі «Український Донецький куркуль», які документи для цього необхідні, розповіли про етапи участі у грантовій програмі, а також проінформували про особливості складання бізнес-планів. Також розповили про подання звітності та сплати податків.
Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Грищенко розповіла про компенсаційні виплати Державної Служби Зайнятості для роботодавців за працевлаштування безробітних осіб.
Захід пройшов цікаво, кожний з присутніх отримали корисну інформацію, обговорили свої ідеї, та поділились своїми враженнями. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner