Розпочинається конкурс проєктів місцевого розвитку - 2022

 

Громадський бюджет — це вдалий світовий досвід щодо технології залучення громадян до процесу підготовки та прийняття рішень.
В нашій громаді вже 5 років діє місцева цільова програма “Громадський бюджет Лиманської міської територіальної громади” (далі — Конкурс), який надає можливість кожному мешканцю нашої громади брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проєктів покращення громади та/або голосування за них.
Запрошуємо усіх охочих долучитися до Конкурсу у 2022 році.
Набір проєктів триватиме з 15 лютого до 6 березня. Проєкти для участі у конкурсі подаються на ім’я Голови Координаційної ради Олексія Мікуліна.
Для участі у Конкурсі потрібно: 
- обрати ідею (це може бути будь яка ідея - від культурних і суспільних проєктів до заходів з благоустрію, реконструкції територій та ін.)
- написати проєкт (залучити  до написання проєкту фахівців обраної тематики)
- захистити проєкт (захист проєкту відбувається у приміщенні міської ради, на захисті присутні члени Координаційної ради) після попереднього отримання позитивної оцінки, проєкт буде допущений до голосування
- знайти якомога більше однодумців, провести агітацію щодо голосування, щоб конкурсна пропозиція набарала достатню для перемоги кількість голосів
- втілити проєкт в життя за допомогою головних розпорядників коштів.
З метою надання методичних рекомендацій щодо умов та порядку проведення конкурсу буде проводитись консультаційний семінар для авторів проєктів, які планують брати участь у конкурсі, про що буде повідомлено додатково.
За більш детальною інформацією звертайтесь до відділу територіального розвитку виконавчого комітету міської ради, за адресою: м.Лиман, вул. Незалежності, 46, каб.403, тел.: 4-10-50, 4-18-58.
Приєднуйтесь до розвитку нашої Лиманської громади!

Положення та додатки.
Календарний план проведення конкурсу.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner