Служба у справах дітей Лиманської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста служби у справах дітей міської ради

 

1.    Вимоги до претендента: громадянство України, закінчена вища педагогічна або юридична освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, бажано стаж роботи в органах місцевого самоврядування або на державній службі не менше 1 року, вільне володіння державною мовою, знання ПК, вміння працювати в стресових ситуаціях, системність і самостійність в роботі.
2.    Інформація про конкретні функціональні обов’язки та умови оплати праці надаються службою у справах дітей Лиманської міської ради додатково.
3.    Документи в паперовому вигляді приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Лиман, вул. Незалежності, 46, 4 поверх, каб. № 401 Телефони для довідок: 4-10-98.
4.    У зв'язку з обмеженнями приймання відвідувачів в адміністративній будівлі виконавчого комітету Лиманської міської ради (м. Лиман вул. Незалежності,46) на період карантину через поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), особи, які бажають взяти участь в оголошених конкурсах на заміщення вакантних посад, подають документи в ІІ етапи:
І етап. Надсилають документи в електронній формі:
Диплом державного зразка про вищу освіту, трудову книжку, військовий квиток чи тимчасове посвідчення, резюме,згоду на обробку персональних даних, для встановлення відповідності кваліфікаційним вимогам до вакантної посади, на яку оголошено конкурс.
Документи надсилаються: в електронному вигляді  на електронну адресу: 36167025@mail.gov.ua
ІІ етап. Після розгляду документів, у разі відповідності кваліфікаційним вимогам до посади, необхідно надати в паперовому вигляді:
- заяву про участь у конкурсі;
- заповнену особову картку (форма П-2 ДС);
- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
- повідомлення про подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік;
- копію паспорта громадянина України;
- згоду на обробку персональних даних відповідно до законодавства про захист персональних даних.
- додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner