Зустріч з батьками-вихователями прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу

 

26 січня в залі засідань Лиманської міської ради під головуванням міського голови Олександра Журавльова пройшла зустріч з батьками-вихователями прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, які діють на території Лиманської територіальної громади.
Міський голова подякував батьками-вихователями прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу за їх самовіддачу, терпіння та любов, яку вони дарують дітям та зазначив: “Діти – наше майбутнє, а отже – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.”
Звернувся до присутніх начальник служби у справах дітей Сергій Голєв, який подякував прийомним батькам за їх нелегку працю, за терпіння та наполегливість у вихованні дітей.
Директор міського Центру соціальних служб Андрій Слєпцов подякував присутнім за плідну співпрацю та розуміння при вирішенні питань, які виникають у процесі функціонування прийомних сімей.
Варто зазначити, що у нашому місті створені 6 прийомних сімей та функціонує 3 дитячих будинки сімейного типу в яких виховуються 37 дітей.
Під час зустрічі представники прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу мали можливість поставити питання керівникам медичних закладів міста, начальникам відділу освіти, молоді та спорту і управління соціального захисту населення Лиманської міської ради. 
Засідання відбулося в затишній атмосфері, в якій спеціалісти разом із прийомними батьками та батьками-вихователями змогли обговорити питання, що виникають у процесі функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner