Дотримання правил благоустрою – запорука чистого довкілля!

 

Наголошуємо, що Правила благоустрою території міста Красний Лиман затверджені рішенням Краснолиманської міської ради від 17.07.2013 №6/24-2367/1. Зауважимо, що Правила благоустрою - це нормативно-правовий акт, яким установлюються вимоги щодо благоустрою населеного пункту.
Зазначені Правила благоустрою прийняті у відповідності до Закону України «Про благоустрій населених пунктів». Згідно з статтею 14 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» об'єкти благоустрою використовуються відповідно до їх функціонального призначення для забезпечення сприятливих умов життєдіяльності людини на засадах їх раціонального використання та охорони з урахуванням вимог правил благоустрою території населених пунктів, інших вимог, передбачених законодавством.
Фізичні та юридичні особи у сфері благоустрою населених пунктів зобов'язані дотримуватися правил благоустрою територій населених пунктів, не порушуючи права і законні інтереси інших суб'єктів благоустрою населених пунктів (п. 2 ч. 2 ст. 17 Закону № 2807-IV ).
Звертаємося до всіх підприємств, установ, організацій, громадян, громадських організацій прибирати свої закріплені та прибудинкові території.
Шановні мешканці громади, велике прохання віднестися з порозумінням та дотримуватись правил благоустрою на території Лиманської міської територіальної громади, оскільки санітарний стан наших вулиць, дворових і прибудинкових територій, озеленення та чистота – це оцінка діяльності не тільки місцевої влади, а й на сам перед громадськості.
Якщо вам необхідно утилізувати сміття, зверніться до КП “Лиманський “Зеленбуд” або зателефонуйте за номером 6-37-64 або до ФОП Зінковський О.В. 0500112843, вони швидко відреагують та нададуть платну послугу.
За порушення правил благоустрою порушники можуть притягуватись до адміністративної відповідальності, згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів), що тягне за собою накладення штрафу у розмірі від 340 грн. до 1360 грн. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner