Лиманські спортсмени з пауеліфтингу – призери чемпіонату Донецької області

 

Із 14 по 20 січня 2022 року у місті Дружківка проходив чемпіонат Донецької області з пауерліфтингу та жиму лежачи серед усіх вікових категорій. 
За команду ДЮСШ м. Лиман виступали: дебютантка змагань серед дівчат Кравченко Дар’я у ваговій категорії до 69 кг посіла 2 місце з результатам у присіданні 65 кг, жимі  лежачи 35 кг та тязі 92,5 кг, сума триборства склала 192,5 кг; серед юнаків - у ваговій категорії до 74 кг виступав ще один дебютант змагань команди м. Лиман Слізченко Яким, у запеклій боротьбі став бронзовим призером цього чемпіонату з результатами у присіданні 167,5 кг, жимі лежачи 100 кг та становій тязі 165 кг, сума триборства дорівнює 432,5 кг. Підготували спортсменів до змагань тренери-викладачі ДЮСШ м. Лиман: Борщевська Альона та Муравльов Владислав. 
Серед чоловіків (відкритої вікової категорії) у ваговій категорії до 83 кг. срібним призером став Зубко Іван з результатами у присіданні 235 кг, жимі лежачі 110 кг, становій тязі 215 кг, та сумою триборства 560 кг. 
Спортсмена тренує бригада тренерів: Майстер спорту України з пауерліфтингу Борщевська Альона та Майстер спорту України з пауерліфтингу Муравльов Владислав. 
Серед юніорів у змаганнях з жиму лежачи:  у ваговій категорії до 93 кг срібним призером чемпіонату області став Посоха Руслан з результатом вправи 160 кг, цей результат дав змогу Руслану посісти 3 місце у абсолютному заліку серед юніорів за формулою IPF. Підготували переможця бригада тренерів: МСУ Борщевська Альона та МСУ Посоха Юрій. 
Щиро вітаємо наших пауерліфтерів та їх тренерів з вдалим виступом і бажаємо нових спортивних здобутків! 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner