Шановні мешканці Лиманської громади!

 

Кожного року 22 січня наш народ відзначає День Соборності України! Це свято символ національної єдності, до якої завжди прагнули українці в боротьбі за щасливе майбутнє нашої держави.
Понад 100 років тому, сталася значна подія в українській історії -Акт Злуки українських земель, що дало поштовх для боротьби за суверенну та незалежну українську державу. 
З того часу минуло багато років, українці здобули таку жадану свободу та незалежність. Але нашій молодій державі доводиться зараз боротися з ворогом, який зазіхає на її кордони. Сьогодні на захист рідної землі, не шкодуючи власного життя, стали тисячі справжніх патріотів, гідних синів і дочок свого народу. 
День Соборності - це величний приклад об’єднання українського народу, який в складних умовах сучасності підносить дух української нації, надає сил і рішучості всім, хто сьогодні бореться заради вільної, незалежної, суверенної та територіально цілісної України.
Шановні земляки! Щиро вітаю Вас у цей урочистий день, зичу міцного здоров’я, щастя, добробуту, злагоди та благополуччя кожній родині в Україні!
Нехай щира любов до рідної землі надихає нас на нові звершення заради розквіту рідного краю та всієї України! Українці - це єдиний народ! Ми - це Україна! 

Лиманський міський голова Олександр Журавльов 


 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner