У рамках проекту «Зелена кімната" представники КМЄС в Україні відвідали поліцію Лиману

 

Начальник відділу Ігор Угнівенко розповів про роботу ювенальної превенції та плани щодо створення приміщення для роботу з неповнолітніми, що відповідатиме міжнародним стандартам.
Представники місії КМЄС в Україні – радник-тренер з питань кримінальних розслідувань Ліселотт Борг Густавссон та експерт з тренінгів Василь Боднарюк відвідали відділ №3 Краматорського РУ поліції, що обслуговує територію Лиману та найближчі населени пункти.
Керівник підрозділу Ігор Угнівенко розповів про роботу правоохоронців з неповнолітніми, яка включає у себе як розкритття правопорушень, так і системну превентивну роботу.
Під час зустрічі було обговорено питання щодо створення та обладнання спеціалізованого приміщення для інтерв’ювання дітей - “Зелену кімнату”.
Цей проєкт дає можливість створити максимально дружню атмосферу для опитування дитини, виключити додаткові стресові фактори. Зокрема, у такому приміщенні проводяться профілактичні бесіди з дітьми, які втекли з дому та були розшукані поліцейськими, опитування неповнолітніх жертв чи свідків кримінальних правопорушень.

Краматорське районне управління поліції Донецької області 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner