Робочий візит заступника голови облдержадміністрації

 

19 січня з робочим візитом заступник голови облдержадміністрації Денис Клюшников та директор департаменту капітального будівництва Юрій Винокуров завітали до Лиманської МТГ. Разом із міським головою Олександром Журавльовим відвідали заклад дошкільної освіти № 3 для ознайомлення з проведеним у 2021 році за рахунок коштів місцевого бюджету частковим ремонтом дошкільного навчального закладу та розробленою проєктно-кошторисною документацією на проведення подальшого капітального ремонту садочка з метою визначення джерел фінансування робіт. 
У загальноосвітніх школах №2 та №4 ознайомились з питанням реалізації проєктів, які фінансуються за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку в рамках Надзвичайної кредитної програми по відновленню України.
Також у КНП “Лиманська ЦРЛ”  поспілкувались з керівництвом лікарні щодо  реалізації проекту “Нове будівництво кисневої станції з генератором кисню та комплектом обладнання і підключення корпусів до медичного газопостачання.” 
Ознайомились зі станом виконання капітального ремонту навісу вхідної групи приймального відділення лікарні та завершеного ремонту першого поверху  приміщення будівлі КНП «Лиманська ЦРЛ» в рамках Угоди про співпрацю між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та Лиманською міською радою. Розглянули питання щодо виконання ремонтних робіт будівлі поліклініки КНП “Лиманська ЦРЛ”, що розташована у мікрорайоні Південний, за рахунок коштів обласного бюджету
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner