Громадячни повинні відчути себе захищеними". Поліцейські обговорили взаємодію з представниками місцевих ОСББ

 

Правоохоронці Краматорська, Слов'янська, Лиману та інших міст підвели підсумки роботи дільничних офіцерів, їх взаємодії з керівниками та мешканцями житлових об'єднань, визначили приоритетні питання на 2022 рік.
Одним з найважливіших пріоритетів в роботі дільничних офіцерів поліції є взаємодія із населенням. Лише в єдиній св’язці з мешканцями та активом громадян можливо досягнути бажаного результату в профілактиці правопорушень та розкритті злочинів. 
У Краматорському районному управлінні відбулась зустріч з головами ОСББ міста. Головною метою стало вирішення проблемних питань та визначення пріоритетних напрямків взаємодії. 
Керівник сектору дільничних офіцерів поліції розповів про оперативну обстановку в місті. Особливу увагу було акцентовано на все нових видах та способах шахрайств, боротьбі із так званими наркотичними «закладками», втілення проєкту «Безпечний будинок». 
Присутні змогли познайомитись з новими дільничними, які обслуговутимуть їх територію, отримати контакти та поставити потрібні питання.    
Пролунали і слова подяки за оперативні дії дільничних в пошуках викраденого майна. Так, біля під’їзду одного з будинків був викрадений поручень, що було встановлено для допомоги людям з обмеженими можливостями. 
Завдяки камерами відеоспостереження зловмисника було викрито, а викрадене майно повернуто. Такі приклади свідчать про позитивний досвід та необхідність постійної взаємодії поліції із населенням.
У Слов'янську дільничні поліцейські зустрілись із головами ОСББ та визначили питання з охорони громадського порядку та превентивні заходи, що мають бути втілені у першу чергу. 
У підрозділі поліції Лиману відбулась нарада за участі начальника відділу Ігоря Угнівенко із керівниками ОСББ. На зустрічі також були присутні дільничні офіцери поліції.
Присутні обговорили подальшу співпрацю між представниками ОСББ та поліцією, підняли важливе питання щодо розміщення відеоспостереження на житлових будинках та прилеглих ділянках. 
На зустрічах було обговорено алгоритми цілодобового зв’язку між дільничними офіцерами поліції та мешканцями будинків - задля швидкого реагування на  будь-яке правопорушення.

Краматорське районне управління поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner