Повідомлення про оприлюднення та обговорення проєкту регуляторного акту

 

«Про встановлення ставок туристичного збору на території Лиманської  міської територіальної громади»

Відповідно до Податкового кодексу України з внесеними до нього змінами, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою приведення рішень міської ради у відповідність до діючого законодавства, розроблено проєкт рішення «Про встановлення ставок туристичного збору на території Лиманської міської територіальної громади» та відповідний Аналіз регуляторного впливу. 
Проєкт рішення та Аналіз регуляторного впливу попередньо розглянуті на  постійній комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної, підприємницької діяльності, сфери послуг та регуляторної політики.
Протягом п’яти днів з моменту опублікування цього повідомлення на сайті міської ради krliman.gov.ua в розділах: «Прозора влада» - «Регуляторна політика» - «Проекти регуляторних актів» та «Прозора влада» - «Консультації з громадськістю» буде розміщено проєкт рішення та Аналіз регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції надсилаються протягом місяця з дня опублікування:
• на приймальню міського голови за адресою: м. Лиман, вул. Незалежності, 46, приміщення виконавчого комітету міської ради, ІІ поверх;
• у письмовому вигляді до загального відділу виконавчого комітету міської ради м.Лиман, вул. Незалежності, 46, приміщення виконавчого комітету міської ради, І поверх;
• на електронні пошти: rada@krliman.gov.ua (Лиманська міська рада),
kulturaliman@ukr.net (відділ культури і туризму Лиманської міської ради). 

Консультації з питання, що винесено на обговорення, надаються за тел. 4-11-61, 4-14-82 (відділ культури і туризму Лиманської міської ради, адреса: м. Лиман, вул. Незалежності, 17а).

Відділ культури і туризму Лиманської міської ради
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner