Відкритий чемпіонат Лиманської ТГ з класичного пауерліфтингу

 

З 18 по 19 грудня 2021 року учні ДЮСШ м. Лиман взяли участь у відкритому чемпіонаті Лиманської ТГ з класичного пауерліфтингу пам’яті ЗТУ Рокочого О.О., який проходив на базі залу важкоатлетичних видів спорту дитячо-юнацької спортивної школи м. Лиман. Кращими серед дівчат стали: Архипенко Крістіна в/к до 47 кг, Росолова Анна в/к до 63 кг, Березовська Анастасія в/к до 69 кг, Березовська Крістіна в/к до 76 кг. Друге місце виборола Кравченко Дар’я в/к до 76 кг. Чемпіонами змагань серед юнаків стали: Кузьмінов Сергій в/к до 49 кг, Зінов’єв Антон в/к до 53 кг, Ільченко Олександр в/к до 66 кг, Кравцов Максим в/к до 74 кг, Ніколенко Андрій в/к до 83 кг, Недосєка Артем в/к до 93 кг, Попов Володимир в/к понад 105 кг. Серед дорослих перші місця вибороли: Архипенко Денис в/к до 66 кг та Слізченко Яким в/к до 74 кг.
Спортсменів до змагань підготували тренери-викладачі ДЮСШ м. Лиман з пауерліфтингу Сало В.Г., Муравльов В.В., Борщевська А.А.
У командному заліку перше місце посіла команда ДЮСШ м. Лиман №1 (тренер-викладач Борщевська А.А.)  та друге місце посіла команда ДЮСШ м. Лиман №2 (тренер-викладач Муравльов В.В.).
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner