Придбана нова техніка для КП “Лиманська СЄЗ”

 

Комунальне підприємство «Лиманська СЄЗ» отримало помічника у вигляді самохідної землерійної машини на базі колійного трактора МТЗ-Беларус-82.1. 
Трактор придбали після реалізації проєкту ГО “Форпост” за фінансової підтримки Агентства з міжнародного розвитку Великої Британії та Швейцарського агентства розвитку та співробітництва Данська Рада у справах біженців — Данська Група з розмінування. За кошти бюджету Лиманської територіальної громади було придбано навісне обладнання- відвал на трактор.
Реалізація проєкта надала можливість комунальному підприємству вийти на більш якісний рівень. Трактор «Беларус 82.1» Мінського тракторного заводу вже став класикою для багатьох комунальних підприємств України завдяки поєднанню надійності та продуктивності, простоти експлуатації та обслуговування.
“Нова техніка забезпечить підвищення кількості та якості комунальних послуг, що надаються населенню, а також сприятиме покращенню благоустрою Лиманської громади та забезпеченню комфортних умов проживання населення у сільській місцевості.”  — відзначив міський голова Олександр Журавльов. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner