Вітання міського голови з нагоди відзначення 30-ї річниці Всеукраїнського референдуму

 

Шановні Лиманці!
30 років тому сталася визначна подія в історії нашої держави – понад 90 % українців заявили своє рішуче «Так» суверенній та незалежній Україні. 1 грудня 1991 року на Всеукраїнському референдумі мільйони українців  беззаперечною більшістю підтримали Акт про Незалежність нашої країни. 
Саме тоді справдилися багатовікові надії і сподівання багатьох поколінь українців, мільйонів патріотів й борців за вільну українську державу - наша Батьківщина стала незалежною й суверенною, спроможною творити власну історію й долю, розвиватися та зростати. На мапах світу з’явилася нова держава - Україна. І вже впродовж грудня 1991 року Українську державу визнали понад 40 країн світу, а надалі і вся світова спільнота. 
Того дня розпочалася новітня історія нашої країни. Час сподівань та звершень, побудови нового державного устрою, законності та порядку, прийняття нових рішень у власній вільній державі!
Сьогодні у складний час для нашої Батьківщини, весь український народ, як і тридцять років тому, згуртувався навколо єдиної спільної мети – відстояти незалежність нашої держави та захистити її суверенітет й територіальну цілісність. Впевнений, що ми - українці подолаємо всі перепони, відстоїмо наше право жити на вільній українській землі. 
Хочу побажати нам усім сил та наснаги, мужності та відваги, хоробрості та рішучості для подальших звершень на благо нашої держави, примноження її краси та щедрот, задля її процвітання та ствердження найголовнішого - миру на нашій квітучій українській землі. 
Щастя Вам, міцного здоров’я та щедрої долі, дорогі земляки!

Лиманський міський голова Олександр Журавльов 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner