Практична конференція “Малий і середній бізнес: трансформація в нових реаліях”

 

В рамках реалізації заходів Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2021-2022 роки, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 11 січня 2021 року №7/5-21, 08 грудня 2021 року облдержадміністрацією спільно з Донецькою торгово-промисловою палатою проводиться практична конференція “Малий і середній бізнес: трансформація в нових реаліях”.
Метою конференції є визначення пріоритетних напрямків підтримки та розвитку малого і середнього бізнесу для активізації його участі в процесі оновлення економіки Донецької області.
Формат заходу передбачає насичену програму за такими тематичними напрямами:
- основні виклики мікро- та малих підприємств, надання інформації та практичних порад щодо їх подолання;
- надання поштовху для розвитку підприємств на принципах сталості, як однієї з основних умов довгострокової конкурентоспроможності;
- інформування представників бізнесу щодо можливостей, що надаються в рамках міжнародних та національних проєктів, державних програм фінансування бізнесу;
- презентації ефективних практик з питань розвитку бізнесу та історії успішної роботи підприємців.
До участі в конференції запрошуються представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, міжнародних організацій, малого і середнього бізнесу, бізнес-асоціацій, громадських організацій тощо.
Початок роботи конференції - о 10-00 годині 08 грудня 2021 року у конференц-холі Донецької торгово-промислової палати (м. Краматорськ, вул. Ярослава Мудрого, 43А). Для участі у конференції обов'язкова наявність COVID-сертифікату про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години).
Для участі у конференції обов'язково необхідно до 02 грудня 2021 року зареєструватись за посиланням
Додаткова інформація за телефоном 050-347-85-73, або e-mail: oleg.bedzay@donetskcci.com; oleg.bedzay@gmail.com.
Запрошуємо прийняти участь у конференції.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner