Оголошення про проведення консультації з громадськістю.


Виконавчий комітет Лиманської міської ради з 22.06.2018р. по 21.07.2018р. проводить консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення питання зміни тарифів на   послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для будинків комунальної власності, що знаходяться на балансі комунального підприємства «Лиманська СЄЗ».
З інформаційно-аналітичними матеріалами з даного питання ви можете ознайомитися на офіційному сайті Лиманської міської ради у розділі «Громадська участь», підрозділі «Консультації з громадськістю»
Пропозиції з приміткою “Зміна тарифів” ви можете надсилати до 21.07.2018р.:
- на приймальню міського голови за адресою: м. Лиман, вул. Незалежності, 46, приміщення виконавчого комітету міської ради, ІІ поверх;
- на електронні пошти: rada@krliman.gov.ua; krasnyiliman@ukr.net;
- на офіційну сторінку міської ради у Facebook www.facebook.com/radaliman;
 - за телефоном 4-13-68.
Консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення, надаються за тел. 4-13-68 (відділ ЖКГ міської ради, приміщення міської ради, м. Лиман, вул. Незалежності, 46, ІІІ поверх).
Відповідальна особа – Муравльова О.М.  – заступник міського голови, тел._4-18-57, 4-13-68
Підсумкове засідання «круглого столу» з питання зміни тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для будинків комунальної власності, що знаходяться на балансі комунального підприємства «Лиманська СЄЗ» відбудеться 25.07.2018р. о 14.00 в приміщенні міської ради за адресою м. Лиман, вул. Незалежності, 46.
Реєстрація учасників з 13.30.
Виконавчий комітет міської ради.

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner