Допоможемо разом людям з інвалідністю

 

24 листопада відбулось засідання Ради роботодавців при Лиманському міському центрі зайнятості на тему: «Вирішення питань зайнятості та соціальний захист людей з інвалідністю».
У заході взяли участь члени Ради роботодавців, представники органів влади, соціального захисту та громадська організація людей з інвалідністю «Подолання». 
На засіданні всебічно були обговорені основи соціальної захищеності людей з інвалідністю, соціальні гарантії та пільги, напрями співпраці роботодавців, громадських організацій та Служби зайнятості. Детально розглянуті проблеми які заважають людям з інвалідністю знайти роботу з урахуванням медичних показників та професійних навичок.
Директорка Лиманського міського центру зайнятості ознайомила присутніх з особливостями надання соціальних послуг особам з інвалідністю, дієвими формами співпраці з роботодавцями в частині укомплектування персоналом з числа квотної категорії осіб, які перебувають на обліку.
«Питання зайнятості людей з інвалідністю на теперішній момент вважається однією з гострих соціально-економічних проблем, пов’язаних як зі створенням певних умов праці, щоб успішно інтегруватися у суспільстві, так і з ринком послуг, який має досягти балансу попиту та пропозиції роботи» – акцентувала увагу директорка Лиманського міського центру зайнятості.      
Лиманським міським центром зайнятості спільно із соціальними партнерами та роботодавцями буде продовжена системна робота з надання особам з інвалідністю повного комплексу соціальних послуг із застосуванням методу соціального супроводу.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner